Real posle pet godina šampion Španije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Maj.2017, 23:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real posle pet godina šampion Španije

Fudbaleri Real Madrida osvojili su večeras 33. titulu šampiona Španije, prvu posle pet godina, nakon što su u utakmici 38. kola Primere kao gosti savladali Malagu 2:0.

Strelci za Madriđane bili su Kristijano Ronaldo u 2. i Karim Benzema u 55. minutu.

Barselona je istovremeno savladala Eibar 4:2, ali je na kraju zaostala tri boda za Madriđanima, koji će imati priliku 3. juna da odbrane trofej u Ligi šampiona, u finalu protiv Juventusa u Kardifu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Zidan je krenuo da priča na konferenciji, a onda su uleteli histerični igrači (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 22.Maj.2017, 17:15

Foto: Tanjug/AP..Fudbaleri Real Madrida osvojili su 33. titulu šampiona Španije, prvu posle pet godina, nakon što su u utakmici 38. kola Primere kao gosti savladali Malagu 2:0...Strelci za Madriđane su bili Kristijano Ronaldo u 2. i Karim Benzema u 55. minutu...Trener Zinedin Zidan je na početku...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.