Izvor: Večernje novosti, 18.Mar.2010, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pahor i Tadić razgovarali u Beogradu

Slovenački premijer Borut Pahor razgovarao je sinoć u Beogradu sa predsednikom Srbije Borisom Tadićem, potvrđeno je Tanjugu u Kabinetu predsednika Srbije.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Slovenački premijer sinoć iznanada posetio Beograd, kako bi sa predsednikom Tadićem razgovarao o učešću Srbije na skupu u Kranju.

Izvor: TV Avala, 18.Mar.2010

Kabinet slovenačkog premijera Boruta Pahora potvrdio je da je premijer sinoć boravio u Beogradu na razgovoru sa predsednikom Srbije Borisom Tadićem.

Nastavak na TV Avala...

Tadić: Naterati Srbiju da prizna Kosovo je nemoguća misija

Izvor: SrbijaNet.rs, 18.Mar.2010

Slovenački premijer Borut Pahor razgovarao je sinoć u Beogradu sa predsednikom Srbije Borisom Tadićem, potvrdjeno je Tanjugu u Kabinetu predsednika Srbije. Slovenački mediji preneli su informaciju o sastanku, na kojem je, prema nezvaničnim saznanjima slovenačke agencije STA, Pahor, zajedno sa...

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Pahor u Beogradu nagovarao Tadića

Izvor: Vesti-online.com, 18.Mar.2010

Premijer Slovenije Borut Pahor boravio je u sredu uveče u Beogradu, gde je sa predsednikom Srbije Borisom Tadićem razgovarao o regionalnom skupu na Brdu kod Kranja, planiranom za 20. mart, potvrđeno je u kabinetu predsednika Srbije...Slovenačka agencija STA prethodno je prenela pisanje dnevnika „Delo“...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.