Izvor: B92, 01.Jun.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promocije ministara, lokalni izbori

Medveđa -- Ministar Velimir Ilić već nekoliko dana boravi na području Medveđe, gde agituje za kandidata Nove Srbije i DSS-a.

Ministar za kapitalne investicije agituje za Milorada Babića, kandidata svoje stranke, Nove Srbije, i DSS-a, za predsednika te opštine. Pored Ilića, i ministar pravde Zoran Stojković prisustvovao je konvenciji i podržao zajedničkog kandidata.

Ilić obećava narodu da će izgraditi nove puteve i nove fabrike, a kako je rekao, ima plan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i za razvoj sela koja se nalaze uz administrativnu liniju sa Kosovom.

Kandidata G17 plus Nebojšu Arsića, upravnika Doma zdravlja u Medveđi, podržala je državna sekretarka Ministarstva zdravlja Nevena Karanović i zamenik ministara poljoprivrede Aleksandar Todorović.

Predizbornu kampanju za svoje kandidate vodili su radikal Aleksandar Vučić, Dragan Šutanovac iz DS-a, Aleksandar Čotrić iz SPO-a, Zoran Anđelković iz SPS-a.

Tačno u ponoć počinje predizborna tišina, a izbori u Medveđi biće održani 4. juna.

Nije navedeno o čijem trošku državni službenici učestvuju u promocijama kandidata.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.