Preminula devojčica spasena iz požara na Dorćolu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Nov.2020, 14:14

Preminula devojčica spasena iz požara na Dorćolu

Petnaestogodišnja devojčica Minja D, koja je teško povređena u požaru na Dorćolu i herojskim podvigom radnika gradilišta izvučena iz vatre, preminula je jutros u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj, prenosi RTS.

Devojčica je zadobila opekotine trećeg stepena u požaru koji je izbio u njenom stanu 27. oktobra u Ulici Visokog Stevana u Beogradu.

Više od dva sata vatrogasci su pokušavali da obuzdaju vatru i spasu devojčicu, a pomogli su im i radnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sa obližnjeg gradilišta, koji su devojčicu spasili preko terase sprata ispod koga je izbio požar.

Minja je sa opekotinama prevezena u Urgentni centar, a zatim je pokrenuta i akcija za doniranje kože.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Preminula devojčica spasena iz požara na Dorćolu

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Nov.2020

Petnaestogodišnja devojčica Minja D, koja je teško povređena u požaru na Dorćolu, preminula je jutros u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj, prenela je Radio-televizija Srbije (RTS)...Devojčica je zadobila opekotine trećeg stepena u požaru koji je izbio u njenom stanu 27. oktobra u Ulici...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.