Potvrdjene kazne za trgovinu ljudima

Izvor: NaDlanu.com, 28.Okt.2012, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrdjene kazne za trgovinu ljudima

BEOGRAD, 28. oktobra 2012. (Beta) - Apelacioni sud u Beogradu potvrdio je presudu Višeg suda u tom gradu, iz aprila 2011. godine, kojom je zbog trgovine ljudima sedmočlana kriminalna grupa osudjena na ukupno 38 godina i 11 meseci zatvora.

BEOGRAD, 28. oktobra 2012. (Beta) - Apelacioni sud u Beogradu potvrdio je presudu Višeg suda u tom gradu, iz aprila 2011. godine, kojom je zbog trgovine ljudima sedmočlana kriminalna grupa osudjena na ukupno 38 godina i 11 meseci zatvora.Kako je >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << objavljeno na sajtu Apelacionog suda, Safet Cucak je osudjen na 10,5 godina zatvora, Izet Habibović i Slaviša Vidojević na po sedam godina, Faik Cucak na tri godine, Samel Škrijelj na pet godina i deset meseci, Sevdija Markišić na dve godine i sedam meseci, a Nada Stojković na tri godine zatvora.Oni su od 2003. do 2008. godine, u Beogradu i Novom Pazaru, u odvojenim slučajevima, "zloupotrebom teških prilika vrbovali, prevozili i držali radi eksploatacije kroz prostituciju više osoba ženskog pola".Apelacioni sud je kao neosnovane odbio žalbe višeg tužioca u Beogradu, kao i branilaca okrivljenih, i potvrdio prvostepenu presudu.

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Sud razmatra Subotićevu žalbu

Izvor: B92, 29.Okt.2012, 01:48

Beograd -- Apelacioni sud u Beogradu razmatraće žalbe na presudu kojom je Stanko Subotić Cane u odsustvu osuđen na šest godina zatvora...Javna sednica predviđena je i za utorak i sredu, posle čega će sudije u delu sednice zatvorenom za javnost posle više od godinu dana od izricanja prvostepene...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.