Potpisnice Dejtona treba da pomažu jedna drugoj

Izvor: Beta, 14.Okt.2011, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potpisnice Dejtona treba da pomažu jedna drugoj

BEOGRAD, 14. oktobra 2011. (Beta) - Igmanska inicijativa pozvala je u petak na brže i efikasnije rešavanje otvorenih pitanja u regionu i zauzela se za skandinavizaciju Balkana, jer je bilo dosta "balkanizacije Balkana".

Kopredsednik iz Hrvatske Zoran Pusić rekao je na 22. sesiji Igmanske inicijative u Beogradu da bi balkanski narodi trebalo da nauče nešto kako se nesreće ne bi ponavljale.

"Mi Balkanci poznati smo ponavljači i p..

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Igmanska inicijativa za skandinavizaciju Balkana

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 14.Okt.2011

Igmanska inicijativa pozvala je danas na brže i efikasnije rješavanje otvorenih pitanja u regiji  i zauzela se za skandinavizaciju Balkana, jer je bilo dosta "balkanizacije Blakana". Kopredsjednik iz Hrvatske Zoran Pusić rekao je na 22. sesiji Igmanske inicijative u Beogradu da bi balkanski narodi...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

"Dosta balkanizacije Balkana"

Izvor: B92, 14.Okt.2011

Beograd -- Lideri država zapadnog Balkana okupili su se u Palati Srbija na sastanku Igmanske inicijative pod nazivom "Evropska perspektiva, saradnja i stabilnost regiona"...Igmanska inicijativa pozvala je danas na brže i efikasnije rešavanje otvorenih pitanja u regionu i zauzela se za skandinavizaciju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.