Počela rasprava o setu pratećih budžetskih zakona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jan.2009, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela rasprava o setu pratećih budžetskih zakona

BEOGRAD - Poslanici republičkog parlamenta počeli su danas vanrednu sednicu, na čijem je dnevnom redu objedinjena načelna rasprava o sedam pratećih budžetskih zakona kojim se obezbeđuje deo budžetskih prihoda.

Na vanrednoj sednici Skupštine Srbije poslanici će u načelu razmotriti predloge izmena i dopuna zakona o porezima na imovinu, o akcizama, o carinskoj tarifi i o republičkim administrativnim taksama.

Na dnevnom redu je i predlog zakona o privremenom izuzimanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << od oporezivanja na dohodak građana određenih vrsta prihoda, predlog izmena i dopuna Zakona o doprinosima za obavezno socijalno osiguranje i Predlog zakona o dopuni Zakona o penzijskom i invalidskom osiguranju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.