Petković: Izbori su imali referendumski karakter

Izvor: RTV Pink, 20.Maj.2019, 10:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petković: Izbori su imali referendumski karakter

Pomoćnik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković čestitao je danas srpskom narodu na KiM na, kako kaže, ubedljivoj i veličanstvenoj pobedi Srpske liste na izborima za gradonačelnike četiri opštine na severu KiM i poručio da su ti izbori, iako lokalni, imali referendumski karakter.

Nastavak na RTV Pink...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Izbori lokalni, značaj referendumski" VIDEO

Izvor: B92, 20.Maj.2019

Beograd -- Pomoćnik direktora Kancelarije za KiM Petar Petković čestitao srpskom narodu na KiM na, kako kaže, ubedljivoj pobedi Srpske liste...Ta lista, podsetimo, pobedila je juče na izborima za gradonačelnike četiri opštine na severu KiM. Petković je poručio da su ti izbori, iako lokalni,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.