Penzije stižu pre izbora, a zbog Uskrsa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Apr.2016, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Penzije stižu pre izbora, a zbog Uskrsa

Isplata drugog dela martovske penzije počeće sutra, tri dana pre uobičajenog datuma, a u Republičkom fondu za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) negiraju da to ima veze sa izborima, koji se održavaju 24. aprila, piše Blic.

"Kada je početkom godine pripreman godišnji plan isplate penzija, vodilo se računa o uskršnjim praznicima. Početak isplate na kućne adrese je u petak, kako bi svi penzioneri pre praznika dobili novac, jer je pošti potrebno pet radnih dana za isplatu penzija svim penzionerima", navode u PIO fondu.
Pogledaj vesti o: Isplata penzije,   Uskrs,   Izbori

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Isplata penzija počinje u petak, pre izbora

Izvor: Radio 021, 21.Apr.2016

Isplata drugog dela martovske penzije počeće sutra, tri dana pre uobičajenog datuma, a u Republičkom fondu za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) negiraju da to ima veze sa izborima, koji se održavaju 24. aprila..."Kada je početkom godine pripreman godišnji plan isplate penzija, vodilo se...

Nastavak na Radio 021...

PIO FOND:Isplata drugog dela penzije ranije zbog praznika

Izvor: Blic, 21.Apr.2016

Isplata drugog dela martovske penzije penzionerima iz kategorije zaposlenih počeće sutra 22. aprila na kućne adrese i na šalterima pošta, kako bi svi penzioneri zaključno sa 28. aprilom dobili svoje prinadležnosti, a uplate na tekuće račune biće realizovane od subote 23. aprila, rečeno je...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.