Izvor: Danas, 15.Apr.2009, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partije oklevaju da kažu odakle im novac

Rok za predaju finansijskih izveštaja političkih stranaka za redovan rad u prošloj godini istekao je juče, a tu obavezu je ispunilo tek nešto više od 20 stranaka. Među strankama koje su to učinile uglavnom se nalaze parlamentarne partije, ali i jedan broj stranaka koje ne učestvuju aktivno u političkom životu Srbije. U Odboru očekuju da će izveštaji posle uskršnjih praznika taj proces biti završen.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ističe rok za predaju finansijskih izveštaja stranaka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Apr.2009

BEOGRAD - Rok za predaju finansijskih izveštaja političkih stranaka za redovan rad u prošloj godini ističe danas, a tu obavezu do sada je ispunilo 13 stranaka, rečeno je na sednici Odbora za finansije Skupštine Srbije...Članovima Odbora je podeljen materijal o ulozi tog tela u sprovođenju zakona...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.