Pajtić otvorio zabavište u S. Karlovcima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Apr.2016, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pajtić otvorio zabavište u S. Karlovcima

Predsednik Pokrajinske vlade Bojan Pajtić otvorio je danas zabavište u Sremskim Karlovcima, ocenjujući da se radi o ustanovi kakva postoji samo u Švedskoj ili Švajcarskoj i da će deca u njemu imati lepše detinjstvo.

On je rekao i da je zadovoljan i ponosan što će deca te opštine odrastati u takvoj izuzetnoj sredini, saopštio je vojvođanski odbor DS.

Pajtić je rekao i da su Sremski Karlovci dobili zabavište u kojem će deca imati lepše detinjstvo, a čija >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je gradnja koštala koliko i budžet Sremskih Karlovaca.

On je dodao i da je ovaj poduhvat pokrajinska vlada ostvarila zajedno s gradonačelnikom, kao i da to nije jedini poduhvat vlade Vojvodine u ovom gradu navodeći i Vidikovac, rekonstrukciju Zmaj Jovine ulice, obnovljenu fasadu Bogoslovije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.