Pajtić: DS pokazala jedinstvo, idemo da pobedimo na izborima

Izvor: NaDlanu.com, 19.Jan.2014, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pajtić: DS pokazala jedinstvo, idemo da pobedimo na izborima

Zamenik predsednika Demokratske stranke Bojan Pajtić izjavio je večeras da je na današnjoj sednici Glavnog odbora ta stranka pokazala jedinstvo i da jedinstvena ulazi u kampanju za lokalne izbore u Beogradu sa ciljem da pobedi.

Foto: Dragan Gojić / BetaPajtić je nakon završetka maratonske sednice Glavnog odbora rekao da je to jedina stranka koja može na tako otvoren i demokratski način da raspravlja o unutrašnjim stvarima. "Demokratska stranka ima istorijsku odgovornost da se >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << odupre ovoj autoritarnoj vlasti koja nema nikakve rezultate, a sednica Glavnog odbora dobar je podsticaj za članstvo da uzme učešća u kampanji za lokalne izbore u Beogradu", rekao je Pajtić.On je kazao da je kandidat DS-a na prethodnim izborima u Beogradu osvojio 35 odsto glasova i da veruje da će Dragan Đilas taj rezultat u najmanju ruku ponoviti.Pročitajte još: Tadić: Stanje u stranci je veoma lošeNa pitanje da li to znači da je Đilas zvanično nosilac liste DS-a na izborima u Beogradu, Pajtić je rekao da tu odluku treba da donese Gradski odbor u Beogradu, ali da je njegovo lično mišljenje da će tako biti jer, kako je rekao, Đilas je najbolji kandidat. Na novinarsko pitanje da li će biti po završetku beogradskih izbora održana izborna skupština DS-a, Pajtić je kazao da je Glavni odbor danas raspravljao o izveštaju predsednika stranke i da druga pitanja nisu bila na dnevnom redu. "Bilo je nekih predloga da se izborna skupština održi odmah, odnosno da se ne prihvati predsednikov izveštaj o radu, međutim skupština je prihvatila njegov izveštaj", rekao je Pajtić.Blic

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Đilasov uspeh usporio odluku SNS o izborima

Izvor: Danas, 19.Jan.2014

Zbog pobede koju je lider Demokratske stranke Dragan Đilas ostvario na maratonskoj sednici Glavnog odbora DS, izvori Danasa iz vrha vladajuće Srpske napredne stranke kažu da je došlo do usporavanja konačne odluke SNS o tome da li će se 16. marta ići i na prevremene republičke izbore.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.