Obradović: Za dijalog vlasti i opozicije nam ne treba EP

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Dec.2020, 16:33

Obradović: Za dijalog vlasti i opozicije nam ne treba EP

Predsednik Dveri Boško Obradović pozvao je danas predsednika Skupštine Srbije Ivicu Dačića da hitno zakaže konsultacije o dijalogu između vlasti i opozicije i naveo da je potrebno da one počnu što pre, već do kraja ove godine.

Obradović podseća da je Dačić u skupštinskoj raspravi potvrdio da se početak dijaloga između vlasti i opozicije odlaže za sledeću godinu, "da su kopredsednici tog dijaloga predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Narodne skupštine i predstavnici Evropskog parlamenta" i "da formiranje prelazne Vlade ne može biti predmet tog dijaloga".

Obradović predlaže da se na konsultacije između predstavnika vlasti i predstavnika opozicije dogovorili dinamike ovog dijaloga: kada će tačno početi, do kada mora da se završi, kako će se sprovesti dogovoreno i koliko vremena mora biti ostavljeno pre vanrednih izbora na svim nivoima za sprovođenje uslova.

"Nema razloga da se čeka učešće delegacije Evropskog parlamenta već ovaj posao možemo da započnemo sami, a predstavnici EP uvek mogu da se priključe", saopštile su Dveri.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.