Dačić: Skupština uskoro o Izveštaju Evropske komisije o napretku Srbije

Izvor: Beta, 02.Dec.2020, 17:58

Dačić: Skupština uskoro o Izveštaju Evropske komisije o napretku Srbije

 Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić najavio je danas da će "u dogovoru sa predsednikom Republike i predsednicom Vlade Srbije", uskoro u Skupštini biti sednica na kojoj će se razmotriti najnoviji izveštaj Evropske komisije o napretku Srbije ka EU što će, kako je naveo, biti prvi put da se o tom dokumentu razgovara u plenumu.Dačić je tokom sastanka sa šefom Delegacije EU u Srbiji, Semom Fabriciom, najavio da će uskoro zatražiti razgovor s predsedavajućim Komiteta Evropskog parlamenta za spoljne poslove, Dejvidom Mekalisterom, o nastavku dijaloga vlasti i opozicije u Srbiji.Predsednik Skupštine je naveo da će s Mekalisterom "razmeniti mišljenja" o temama dijaloga, učesnicima i vremenskom okviru, saopštila je Skupština Srbije."Posle usvajanja (državnog) budžeta, tom pitanju će biti posvećena posebna pažnja", istakao je Dačić.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić: Skupština uskoro o Izveštaju EK o napretku Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Dec.2020

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić najavio je danas da će, u dogovoru sa predsednikom Srbije i predsednicom Vlade, u parlamentu uskoro biti organizovana sednica posvećena razmatranju Izveštaja Evropske komisije o napretku Srbije za 2020. godinu...Kako je saopšteno iz parlamenta, Dačić je,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.