Novosađanin osumnjičen za trgovinu ljudima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Maj.2015, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novosađanin osumnjičen za trgovinu ljudima

Novosadska policija saopštila je danas da je podnela krivičnu prijavu protiv stanovnika tog grada (33), zbog sumnje da je počinio krivično delo trgovina ljudima.

Kako je saopšteno, osumnjičeni je silom, pretnjom i zloupotrebom teških prilika, vrbovao za vršenje krivičnih dela jednog meštanina Bačkog Petrovog Sela koga je pokušao da natera da protivzakonito preveze grupu ilegalnih migranata, preko Mađarske u Evropsku uniju.

U saopštenju policije se navodi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da je osumnjičeni pretio i majci čoveka kojeg je vrbovao, kako bi ga naterao da radi za njega, zbog čega je bečejska policija podnela protiv osumnjičenog i krivičnu prijavu za ugrožavanje sigurnosti.

Dodaje se da je o događaju obavešten i Centar za zaštitu žrtava trgovine ljudima, kako bi ta ustanova preduzela mere iz svoje nadležnosti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Krivična prijava zbog trgovine ljudima

Izvor: Akter, 26.Maj.2015

Novosadska policija saopštila je danas da je podnela krivičnu prijavu protiv stanovnika tog grada (33), zbog sumnje da je počinio krivično delo trgovina ljudima

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.