Nikolić se žali da ne kontroliše poslanike radikala!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Sep.2008, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić se žali da ne kontroliše poslanike radikala!

BEOGRAD - Lider SRS Tomislav Nikolić razgovarao je sa predsednikom Srbije Borisom Tadićem prošlog četvrtka i tada mu je naveo da ne može da kontroliše poslaničku grupu radikala, saznaje „Blic" od izvora iz vrha DS.

"Nikolić je Tadiću objasnio da više ne može da pegla neke postupke radikala, a da poslaničkom grupom vedre i oblače Dragan Todorović, Zoran Krasić, Gordana Pop-Lazić, Vjerica Radeta, Nataša Jovanović odnosno ljudi koji su odani Šešelju", >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kaže sagovornik "Blica".

Činjenica da Nikolić ne kontroliše poslaničku grupu samo potvrđuje da kod radikala već postoje tri struje. Nikolić u stranci predstavlja meku struju i za sada ima većinu u stranci, ali ne u Centralnoj otadžbinskoj upravi. On je u nekoliko navrata javno potvrđivao da ima probleme sa liderom SRS Vojislavom Šešeljem koji je u Hagu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.