Izvor: Glas javnosti, 13.Avg.2008, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministri i ove sedmice „kud koji mili moji“

BEOGRAD - Sednica Vlade Srbije neće biti sutra, 14. avgusta, iako je nije bilo ni prethodne sedmice, ali „ne zato što ne bi bilo kvoruma, već zato što nekoliko ministara ima ranije ugovorene obaveze“.

Sednice bi moglo da bude, rečeno je Tanjugu u kabinetu premijera, jer na poslu su premijer Mirko Cvetković, potpredsednici vlade Ivica Dačić, Jovan Krkobabić, kao i Božidar Đelić i Mlađan Dinkić, koji su na službenom putu.

- Sva ministarstva funkcionišu bez >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << obzira na to što su pojedini ministri još na odmorima, jer su državni sekretari, koji imaju sva potrebna ovlašćenja, na poslu - rečeno je u vladi.

Među ministrima koji su u Beogradu su ministar poljoprivrede Saša Dragin, energetike Petar Škundrić, za infrastrukturu Milutin Mrkonjić, trgovine Slobodan Milosavljević, odbrane Dragan Šutanovac, sporta Snežana Marković, životne sredine i prostornog planiranja Oliver Dulić. Na službenom putu u inostranstvu su šef diplomatije Vuk Jeremić i ministarka za telekomunikacije Jasna Matić.

U kabinetu premijera kažu da će sledeće sedmice vlada zasedati.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.