Mićunović: DS mora da bude složna

Izvor: B92, 11.Sep.2012, 08:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mićunović: DS mora da bude složna

Beograd -- Ukoliko se DS ne saglasi oko programa i delovanja u budućnosti, moguće je da se stranka podeli posle izborne skupštine u novembru, smatra Dragoljub Mićunović.

"DS se nalazi u jednom od najprelomnijih trenutaka u svojoj istoriji. Ako ne uspemo da dodjemo do saglasnosti oko programa i delovanja stranke u budućnosti, bez obzira na to ko će da bude na njenom čelu, ne isključujem ni da se posle izborne skupštine u novembru stranka podeli", rekao je predsednik Političkog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << saveta DS za "Novosti".

On ne veruje da DS čeka sudbina SRS-a, ali dodaje da je "u ovom trenutku teško predvideti da li će novembarske izbore dočekati sa dubokim unutarstranačkim procepima, podelama na grupe i frakcije".

Intervju u celosti možete pročitati OVDE.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.