Izvor: Blic, 27.Okt.2019, 00:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kurti o MINI ŠENGENU: Ne smemo dozvoliti četvrtu Jugoslaviju

Kandidat pokreta Samoopredeljenje za premijera privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti izjavio je večeras da se ne sme dozvoliti "četvrta Jugoslavija", komentarišući inicijativu o "mini-šengenu" koju su nedavno predstavili predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijeri Albanije i Severne Makedonije, Edi Rama i Zoran Zaev.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kurti o "mini Šengenu": Ne dozvoliti četvrtu Jugoslaviju

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Okt.2019

KOSOVSKA MITROVICA - Kandidat pokreta Samoopredjeljenje za premijera privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti izjavio je sinoć da se ne smije dozvoliti "četvrta Jugoslavija", komentarišući inicijativu o "mini-Šengenu" koju su nedavno predstavili predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i premijeri...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.