Kostreš: Prvo razgovor sa Jankovićem

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Feb.2017, 00:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kostreš: Prvo razgovor sa Jankovićem

"Liga Socijaldemokrata Vojvodine (LSV) je analizirala aktuelnu političku situaciju, i ono što je LSV važno jeste stav da prvo treba da razgovara sa mogućim potencijalnim demokratskim predsedničkim kandidatima", rekao je za Radio – televiziju Vojvodine generalni sekretar LSV Bojan Kostreš gostujući u emisiji "Pravi ugao" RTV.

Kostreš je rekao da LSV prvo i pre svega želi da razgovara sa Sašom Jankovićem, a posle toga ne isključuje mogućnost i razgovora sa drugim kandidatima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
"I na osnovu svih informacija koje bismo prikupili iz tih razgovora, na osnovu stavova tih predsedničkih kandidata i predsedničkih programa koje imaju kandidati, LSV bi na glavnom odboru donela konačnu odluku", rekao je Kostreš.



Emisiju "Pravi ugao" Radio-televizije Vojvodine u kojoj je gost bio generalni sekretar LSV Bojan Kostreš u celosti možete da pogledate ovde.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.