Kamenovani autobusi sa Srbima u Ðakovici

Izvor: S media, 11.Jun.2011, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kamenovani autobusi sa Srbima u Ðakovici

Kamenovani autobusi sa raseljenim Srbima koji su na Zadušnice obišli groblje u Ðakovici.

U centru Ðakovici danas su kamenovani autobusi sa raseljenim Srbima koji su na Zadušnice obišli groblje u ovom gradu, izjavio je predsednik opštine Ðokica Stanojević. Stanojević je kazao da niko od putnika nije povređen i da su nakon toga otišli u manastir Visoke Dečane.

"Obišli smo groblje koje se nalazi u gradu, pa smo nakon toga došli i u hram >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Uspenja presvete Bogorodice, a po izlasku iz hrama bili smo kamenovani, ali smo pod jakim obezbeđenjem specijalnih jedinica Kosovske policijske službe i Euleksa izašli iz Ðakovice", rekao je Stanojević.

Ešton: Istraga će utvrdi istinu o trgovini organima

Ešton: Istraga će utvrdi istinu o trgovini organima

Kosovsko lobiranje za nezavisnost

On je KiM radiju kazao da se incident dogodio u Srpskoj ulici, gde su oni otišli kako bi obišli crkvu Uspenja presvete Bogorodice.

Bilo je planirano da oko 120 raseljenih Ðakovičana, koliko ih je danas bilo tamo, obiđu i groblje u Donjem Petrovcu, nadomak Ðakovice, ali je zbog bezbednosnih problema poseta ovom groblju otkazana.

(Tanjug)

Foto: Arhiva
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.