Jusufspahić odlikovan Sretenjskim ordenom

Izvor: NaDlanu.com, 24.Sep.2012, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jusufspahić odlikovan Sretenjskim ordenom

BEOGRAD, 24. septembra 2012. (Beta) - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić odlikovao je Sretenjskim ordenom prvog stepena Hamdiju Jusufspahića, objavljeno je u poslednjem "Službenom glasniku".

BEOGRAD, 24. septembra 2012. (Beta) - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić odlikovao je Sretenjskim ordenom prvog stepena Hamdiju Jusufspahića, objavljeno je u poslednjem "Službenom glasniku".U ukazu o odlikovanju >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << navodi se da je Jusufspahić odlikovan za zasluge i lični doprinos u razvoju medjukonfesionalne saradnje, verske tolerancije i predstavljanje Srbije u inostranstvu, naročito u muslimanskim zemljama.Nikolić je za zasluge i lični doprinos u razvoju medjukonfesionalne saradnje i verske tolerancije Sretenjskim ordenom drugog stepen odlikovao arhimandrita Srpske pravoslavne crkve Jovana Radosavljevića, župnika odžačkog i arhiprezbitera podunavskog Katoličke crkve u Srbiji Jakoba Pfajfera.Sretenjskim ordenom drugog stepena odlikovan je i biskup Reformatske hrisćanske crkve u Srbiji Ištvan Čete-Semeši i dugogodišnji predsednik Saveza jevrejskih opština Aca Singer.

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Predsednik Nikolić odlikovao Hamdiju Jusufspahića

Izvor: Danas, 24.Sep.2012

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić odlikovao je Sretenjskim ordenom prvog stepena Hamdiju Jusufspahića, objavljeno je u poslednjem „Službenom glasniku“.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.