Izvor: S media, 03.Sep.2012, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jerkov: Preti mi visoki funkcioner opozicione stranke!

Predsednici Skupštine Novog Sada Aleksandri Jerkov danas su telefonom upućene ozbiljne pretnje u kojima se od nje traži da u roku od 48 sati zakaže nastavak skupštinskog zasedanja, saznaje agencija Beta.

Jerkov je za Betu potvrdila da su joj upućene ozbiljne pretnje zbog kojih je obavestila policiju, ali da zbog daljeg toka istrage neće da u javnost iznosi više detalja.

"Mogu samo da kažem da je reč o visokom funkcioneru jedne opozicione stranke u gradu >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << i da mi je poručeno da, ako za 48 sati ne zakažem nastavak vanredne sednice Skupštine grada, za mene više nema života u ovom gradu, a kamoli u bavljenju politikom", rekla je Jerkov.

Jerkov je ranije danas zakazala nastavak vanredne sednice, na čijem dnevnom redu je i zahtev za smenu gradonačelnika Novog Sada Igora Pavličića, za 12. septembar.

S obzirom na to da na vanrednoj sednici koja je trebalo da bude održana 29. avgusta u sali nije bilo nijednog odbornika, Jerkov je odložila sednicu.

"Ja bih pretnje mogla da shvatim i neozbiljno, ali nas iskustva uče da se stvari uvek ne završe dobro", rekla je Jerkov agenciji Beta i dodala da su pretnje stigle neposredno pre nego što će medijima objaviti datum nastavka sednice.

Stranke i odborničke grupe okupljene oko Srpske napredne stranke potpisale su danas koalicioni sporazum koji broji 42 odbornika, što je dovoljno za novu većinu u Skupštini Novog Sada.

(Beta)

Foto: lsv.rs

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.