Jeremić: Nikada brže nismo išli ka Evropi

Izvor: S media, 22.Apr.2010, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeremić: Nikada brže nismo išli ka Evropi

Ministar spoljnih poslova Vuk Jeremić poručio je danas u Orašcu da Vlada Srbije, i u ovim teškim okolnostima, želi zemlju da izvede na put koji će svim gradjanima omogućiti bolji život nego u prošlosti.

Jeremić je na predizbornom skupu pozvao gradjane Arandjelovca da glasaju za listu Demokratske stranke na vanrednim lokalnim izborima u tom gradu, u nedelju, 25. aprila, istakavši da Vlada Srbije neće odustati od svojih prioriteta.

"Nikada brže nismo išli >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << ka Evropi, nikada se uspešnije nismo borili za nešto što smo svi mislili da je već otpisano, a to je naše Kosovo, niko nikada nije mogao da očekuje da ćemo biti uspešni kao što smo bili do sada i nikada ova zemlja nije bila važna za mir i stabilnost, ne samo na njenoj teritoriji već i na teritoriji celog Balkana", istakao je šef srpske diplomatije.

Ministar je ocenio da je situacija u Srbiji teška, ali je dodao da situacija nije bolja ni u svetu.

"Ova zemlja ima velike probleme koje je nasledila iz perioda koji je iza nas. U poslednjih nekoliko godina ipak smo pokazali da je moguće te vrlo važne i složene probleme rešiti na dostojanstven i miran način koji ne vodi ni u kakve opasnosti", kazao je Jeremić.

Ministar je rekao da zemlja vodi ozbiljnu, izbalansiranu i mudru državnu politiku, koja ima jasno zacrtane ciljeve i "ta državna politika nije drugačija od one o kojoj se razgovara u Arandjelovcu".

Ne postoje dva sveta, kazao je Jeremić, već postoji samo jedna Srbija i državna politika koju vodi ova vlada.

"Ova vlada od svojih prioriteta neće odustati. Pokazali smo da imamo tvrdoću, da smo u stanju da možemo da izdržimo pritisak, da smo u stanju da pokažemo zube, ali ne na način koji će nas odvesti u bilo kakvu opasnost i sa prioritetima koje je postavio predsednik Tadić", navao je Jeremić i dodao da "Tadić od tih prioriteta nikada neće odustati".

Jeremić je podržao listu Demokratska stranka - Boris Tadić, koja samostalno učestvuje na vanrednim lokalnim izborima u nedelju.

Kandidat te liste za predsednika opštine Vlada Gajić je rekao da "Arandjelovčani više nemaju pravo na grešku".

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikada brže nismo išli ka Evropi

Izvor: Politika, 22.Apr.2010

ORAŠAC – Ministar spoljnih poslova Vuk Jeremić poručio je u Orašcu da Vlada Srbije, i u ovim teškim okolnostima, želi zemlju da izvede na put koji će svim građanima omogućiti bolji život nego u prošlosti...Jeremić je na predizbornom skupu pozvao građane Aranđelovca da glasaju za listu...

Nastavak na Politika...

Jeremić: Nikada brže nismo išli ka Evropi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Apr.2010

ORAŠAC - Ministar spoljnih poslova Vuk Jeremić poručio je danas u Orašcu da Vlada Srbije, i u ovim teškim okolnostima, želi zemlju da izvede na put koji će svim građanima omogućiti bolji život nego u prošlosti...Jeremić je na predizbornom skupu pozvao građane Aranđelovca da glasaju za listu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.