Janković u Potočarima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jul.2017, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janković u Potočarima

Lider Pokreta slobodnih građana Saša Janković stigao je danas u Memorijalni centar Potočari kod Srebrenice kako bi odao počast žrtvama genocida u Srebrenici, a njegova poseta usledila je kao iznenađenje pošto je dolazak najavljen za 11. jula kada se obeležava godišnjica genocida, prenosi N1 BiH.

Janković je, noseći cvet Srebrenice na reveru, prošetao Memorijalnim centrom Potočari zajedno sa bivšim načelnikom opštine Srebrenica Ćamilom Durakovićem, gde je odao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << počast žrtvama.

Mnoge delegacije, političari, osobe iz javnog života najavile su svoj dolazaka u utorak u Memorijalni centar u Potočarima.

Dolazak u Srebrenicu najavili su i predstavnici Lige socijaldemokrata Vojvodine na čelu sa Nenadom Čankom, kao i lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saša Janković poštu srebreničkim žrtvama odao u Potočarima

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Jul.2017

Lider Pokreta slobodnih građana i nekadašnji kandidat za predsednika Srbije Saša Janković, posetio je danas Memorijalni centar u Potočarima i odao poštu srebreničkim žrtvama...Janković je rekao da je za svakoga značajno da se suoči "s duhovima iz prošlosti"..."Značajno je za mene kao čoveka...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.