Ivanovićev advokat: Laži putem video linka

Izvor: Blic, 11.Maj.2015, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanovićev advokat: Laži putem video linka

Advokat Nebojša Vlajić odbacio je danas kao neistinite navode koje je na suđenju njegovom klijentu, lideru Građanske inicijative SDP Oliveru Ivanoviću izneo svedok tužilaštva Šemsedin Ajeti.

Ajeti (57), bivši tržišni inspektor iz Kosovske Mitrovice, optužio je ranije danas Ivanovića i Dragoljuba Delibašića za zločine nad Albancima.

Prema njegovim rečima, Ivanović i Delibašić bili su vođe i organizatori grupe koja je 3. februara 2000. godine ubijala >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Albance u severnom delu Kosovske Mitrovice.

Ajeti, koji je svoj iskaz dao putem video linka iz Okružnog suda u Švedskoj, više puta je ponovio da poznaje Ivanovića i Delibašića, a spomenuo je i da je u uniformi i naoružane video Iliju i Nebojišu Vujačić.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Laži o Ivanoviću sa video-linka"

Izvor: B92, 11.Maj.2015

Advokat Nebojša Vlajić odbacio je navode koje je na suđenju njegovom klijentu, lideru SDP-a Oliveru Ivanoviću, izneo svedok tužilaštva, kao neistinite...Vlajić je u izjavi Tanjugu kratko rekao da će svedok tužilaštva sutra "morati da odgovara na pitanja odbrane o svim tim lažima i zašto se...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.