Ima li SPS iskrenu volju za vladu sa DSS?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Maj.2008, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ima li SPS iskrenu volju za vladu sa DSS?

BEOGRAD - Portparol Demokratske stranke Srbije Andreja Mladenović izjavio je danas da ta stranka i Nova Srbija očekuju od Socijalističke partije Srbije da pokaže dobru volju za zajedničko formiranje nacionalne Vlade Srbije.

"Ukoliko SPS nema iskrenu i čvrstu volju da pravi nacionalnu Vladu, onda je zbog Srbije i njenih građana neuporedivo bolje da se uopšte i ne pokušava sa pravljenjem takve Vlade", ukazao je Mladenović.

On je u izjavi dostavljenoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Tanjugu istakao da se "nacionalna vlada, kako joj i samo ime kaže, može praviti isključivo iz državotvornih i nacionalnih interesa" i da "zato svi koji bi učestvovali u Vladi takvog karaktera moraju imati svest i volju da se bore za suštinske ciljeve ove Vlade".

Javnost je videla da su DSS i NS pokazale dobru volju da Srbija dobije nacionalnu Vladu i očekujemo da i SPS pokaže istu takvu dobru volju ako hoćemo zajedno da pravimo nacionalnu Vladu, zaključio je portparol DSS-a.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.