Ilić optužio Šutanovca za eksploziju

Izvor: S media, 27.Dec.2010, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ilić optužio Šutanovca za eksploziju

Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić kritikovao je večeras u Skupštini Srbije ministra odbrane Dragana Šutanovca tvrdeći da je odgovoran za eksplozije u fabrici Sloboda u Čačku, jer je, kako kaže, na čelo firme doveo partijske ljude.

Poslanici Demokratske stranke na Ilićeve optužbe odgovorili su da on nesreću u Čačku koristi u dnevnopolitičke svrhe.

Ilić je tokom rasprave o budžetu Srbije za 2011. godinu rekao da je Šutanovca ranije upozoravao >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << da se "ne igra vojnom industrijom" i da ne menja stručnjake u fabrici Sloboda u Čačku.

"Upozoravao sam vas da se ne igrate vojnom industrijom, jer niste stručni, i da ne menjate direktore i stručnjake u Slobodi, ali vi svugde hoćete svoje partijske ljude. Za to ćete kad tad odgovarati", poručio je Ilić Šutanovcu.

Ilić, bivši gradonačelnik Čačka, rekao je da je u tom gradu zbog eksplozije u fabrici Sloboda "evakuisano hiljade ljudi" i zapitao ko će za to da odgovara.

Poslanik Demokratske stranke Konstantin Samofalov optužio je Ilića da nesreću u Čačku koristi u dnevnopolitičke svrhe.

(Beta)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Svađa poslanika NS i DS o eksploziji u Čačku

Izvor: Mondo, 27.Dec.2010

Lider Nove Srbije Velimir Ilić prebacio je večeras odgovornost za eksploziju u čačanskoj fabrici "Sloboda" na ministra odbrane Dragana Šutanovca, na šta su ga poslanici Demokratske stranke optužili za zloupotrebu tog incidenta u dnevno političke svrhe.

Nastavak na Mondo...

Ilić optužuje Šutanovca za eksploziju u Čačku

Izvor: Blic, 27.Dec.2010

BEOGRAD - Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić kritikovao je večeras u Skupštini Srbije ministra odbrane Dragana Šutanovca tvrdeći da je odgovoran za eksplozije u fabrici "Sloboda" u Čačku, jer je, kako kaže, na čelo firme doveo partijske ljude. ..Ilić je tokom rasprave o budžetu Srbije za...

Nastavak na Blic...

ILIĆ KRITIKOVAO ŠUTANOVCA ZBOG EKSPLOZIJE

Izvor: Kurir, 27.Dec.2010

Poslanici Demokratske stranke na Ilićeve optužbe odgovorili da Ilić nesreću u Čačku koristi u dnevnopolitičke svrhe..BEOGRAD - Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić kritikovao je večeras u Skupštini Srbije ministra odbrane Dragana Šutanovca tvrdeći da je odgovoran za eksplozije u fabrici Sloboda...

Nastavak na Kurir...

NS TRAŽI OSTAVKE ŠUTANOVCA, DINKIĆA I DULIĆA

Izvor: Kurir, 28.Dec.2010, 15:17

BEOGRAD - Potpredsednica Nove Srbije Dubravka Filipovski izjavila je da ta stranka traži ostavku ministara Dragana Šutanovca, Olivera Dulića i Mlađana Dinkića. ..Filipovski navodi da ministar odbrane Šutanovac treba da preuzme odgovornost za eksploziju u fabrici "Sloboda" u Čačku i loše stanje...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.