Ilić: Ne verujem da je Dinkić to izjavio

Izvor: S media, 02.Jul.2012, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ilić: Ne verujem da je Dinkić to izjavio

Lider Nove Srbije Velimir Ilić izjavio je danas da niko sa njim nije zvanično razgovarao o tome da će u novoj vladi biti ministar poljoprivrede i da je od podele funkcija važnije da buduća vlada radi kao tim.

"Verujem da će se napraviti dobra vlada koja će biti u funkciji građana Srbije kako bi svima bilo bolje", kazao je Ilić, čija stranka je na majskim izborima izašla u koalicija sa Srpskom naprednom strankom.

Sutra razgovori SPS i >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << URS o vladi

Nikolić: Možda na sledećim izborima saradnja sa DS

Vučić: Vlada između 15. i 24. jula (VIDEO)

Ilić je komentarišući to što je lider URS-a Mlađan Dinkić na svom tviter nalogu napisao da on neće voditi ministarstvo poljoprivrede, kazao da ne veruje da je Dinkić to baš tako mislio, kao i da je neko takvu informaciju namerno proturio.

Navodeći da koalicioni partneri uopšte nisu razgovarali o ministarskim mestima, on je rekao da "ne veruje da je Dinkić to rekao jer nije ni nadležan da donosi tako neke odluke" kao i da "je (lider socoijalista Ivica) Dačić premijer i taj koji pravi kabinet".

"Ja verujem u Dačića da će on imati dovoljno mudrosti da on napravi jednu dobru vladu, da sa nama o tome razgovara i ponudi svoje predloge koje smatra da su dobri", kazao je Ilić.

"Verujem i u (lidera SNS Aleksandara) Vučića da će on zaštiti interese naše koalicije na pravi način i da ćemo svi biti zadovoljni, dodao je Ilić.

On je kazao i da će sa Dinkićem, u budućoj vladi sarađivati na profresionalnom nivou a što se pokazalo kao dobro u prethodnim vladama.

"Ja sam bio u dve vlade sa Dinkićem i nisma imao nikad bilo kakav problem što se tiče posla", rekao je Ilić.

On je dodao i da se "mi možda razmimoilazimo privatno, ovako i u politici i ideologiji, ali profesionalno kada smo radili posao radili smo bez ikakvih problema i pravili dobre rezultata".

Posle izjave lidera URS-a Mlađana Dinkića na Tviteru da Velimir Ilić neće biti ministar poljoprivrede, oštro je reagovala Ilićeva Nova Srbija.

(Tanjug)

FOTO: nova-srbija.org
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.