Glasanje i rasprava o budžetu 22.12.

Izvor: RTV Pink, 18.Dec.2008, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glasanje i rasprava o budžetu 22.12.

Poslanici treba da se izjasne o 13 zakonskih predloga. . . Predsednica parlamenta Slavica Đukić-Dejanović je obe sednice koje su bile zakazane za danas pomerila zbog, kako je rekla, bolesti poslanika vladajuće većine. Predsednica Skupštine je izjavila da je sednica pomerena za ponedeljak jer je na konsultacijama sa šefovima poslaničkih grupa zaključeno da verovatno neće biti kvoruma. Ona, međutim, kaže da ipak nisu svi poslanici bolesni - već da su neki prehlađeni, neki slave, a neki su na putu. .

Nastavak na RTV Pink...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Rasprava o budžetu najkasnije u ponedeljak"

Izvor: Mondo, 18.Dec.2008

Premijer Srbije Mirko Cvetković izjavio je danas da očekuje da se rasprava o budžetu za 2009. otvori u parlamentu u subotu nakon glasanja o setu pravosudnih zakona i produžetku važenja pasoša, ili najkasnije u ponedeljak.

Nastavak na Mondo...

Cvetković: Skupština o budžetu do ponedljka

Izvor: EMportal, 18.Dec.2008

Premijer Srbije Mirko Cvetković kaže da očekuje da će najkasnije do ponedeljka u parlamentu biti održana sednica na kojoj će biti raspravljano o budžetu.

Nastavak na EMportal...

(Ne)opravdani izostanci narodnih poslanika

Izvor: RTS, 20.Dec.2008, 17:37

I pored zvaničnog objašnjenja predsednice Skupštine Slavice Đukić Dejanović da je sednica Parlamenta odložena zbog bolesti nekih poslanika, u medijskim ali i skupštinskim krugovima kao pravi razlog za to navodi se neslaganje vladajuće koalicije sa Savezom vojvođanskih Mađara o zakonu o sedištima...

Nastavak na RTS...

Glasanje o zakonima i početak sednice o budžetu

Izvor: Glas javnosti, 21.Dec.2008, 07:37

BEOGRAD - Poslanici Skupštine Srbije u ponedeljak treba da glasaju o produženju važenja putnih isprava, više pravosudnih zakona, kao i o zakonima za osiguranje depozita, a posle toga da počnu novu sednicu na kojoj je predviđeno razmatranje Predloga zakona o budžetu za iduću godinu...Predsednica...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.