Đurić: Tahiri laže, dokument tužilaštva je originalan

Izvor: Večernje novosti, 19.Apr.2019, 23:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurić: Tahiri laže, dokument tužilaštva je originalan

Svima zajedno im poručujem - dalje ruke od Srbije, lažovi, istakao je Đurić Direktor Kancelarija za Kosovo i Metohiju Marko Đurić rekao je da je Abelard Tahiri ministar nepravde i laži, a dokumentacija koja je u četvrtak predstavljena javnosti ne da nije lažna, već je u pitanju originalni dokument tužilaštva tzv. Kosova, službenim putem dostavljen braniocima utamničenih Srba."Jedino što jeste lažno je optužnica protiv Srba i države Srbije koju sa svojim >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << satelitima svakoga dana podiže u medijima", saopštio je Đurić, reagujuću na tvrdnje kosovskog ministra pravde Tahirija da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić pokazao lažnu dokumentaciju u vezi sa istragom o ubistvu Olivera Ivanovića.Đurić navodi da Tahiri svojim lažima demantuje čak i sopstvenog tužioca Sulju Hodžu, koji je potvrdio da je iskaz Rada Trajković dala i da jeste zatražio, upravo aktom predstavljenim javnosti, produženje pritvora, kao što se u pomenutom dokumentu tužilaštva i navodi.PROČITAJTE JOŠ: Đurić: Zbog Haradinaja najviše treba da brinu Albanci"U lažima ministra nepravde i laži Abelarda Tahirija veoma su kratke noge. Osim što je celom svetu pokazao kakav i koliki je lažov, čovek koji je brojne Srbe na KiM držao i drži neosnovano iza rešetaka, obelodanio je danas i koga štiti i čiji je među Srbima politički pokrovitelj", saopštio je Đurić."Ni brutalne i brojne pretnje smrću, ni najprimitivnije uvrede kojima sam izložen od strane ubedljivo manjinskog, ali punog mržnje i agresivnog dela javnosti, zato što sam se usudio da obelodanim istinu, neće me sprečiti da nastavim da ih sve zajedno raskrinkavam", rekao je Đurić i naglasio:"Svima zajedno im poručujem - dalje ruke od Srbije, lažovi"!
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ðurić: Tahiri laže - dokument tužilaštva je originalan

Izvor: B92, 19.Apr.2019

Beograd -- Direktor Kancelarija za Kosovo i Metohiju Marko Ðurić rekao je da je Abelard Tahiri ministar nepravde i laži...Đurić kaže da dokumentacija koja je predstavljena javnosti ne da nije lažna, već je u pitanju originalni dokument tužilaštva tzv. Kosova, službenim putem dostavljen braniocima...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.