DSS: Vojvođanska policija je besmislica

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Sep.2011, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DSS: Vojvođanska policija je besmislica

NOVI SAD -

Predsednik Pokrajinskog odbora Demokratske stranke Srbije (DSS) Branislav Ristivojević izjavio je danas da je besmisleno zalaganje Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) da se formira pokrajinska policija samo zbog gužvi pred šalterima Novosadske policijske uprave.

Prema njegovim rečima, gužvi nema pred šalterima policijskih stanica u drugim gradovima Vojvodine, a za stanje u Novom Sadu odgovorna je i LSV kao sastavni deo vladajuće koalicije.

"Od >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << svih političkih stranaka u Vojvodini samo LSV troši energiju, vreme i poverenje građana besmislicama koje građanima neće doneti nikakav boljitak, kao što su imaginarni status Novog Sada kao glavnog grada Vojvodine i osnivanje nekakve pokrajinske policije", dodao je Ristivojević u pisanom saopštenju za medije.

Povod za reagovanje prvog čoveka vojvođanskog DSS-a je jučerašnja konferencija za novinare predsednika Skupštine Grada Novog Sada Aleksandra Jovanovića, inače člana užeg rukovodstva LSV. On je najavio da će svakoga dana Ministarstvu unutrašnjih poslova slati po jednu fotografiju snimljenu pred šalterima policijske stanice sve dok se ne reši problem s gužvama.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.