Čanak najavio saradnju sa DS-om

Izvor: NaDlanu.com, 19.Nov.2011, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čanak najavio saradnju sa DS-om

BEOGRAD, 18. novembra 2011. (Beta) - Predsednik Lige-socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je u petak uveče da će LSV na predstojećim izborima najverovatnije nastupiti zajedno sa Demokratskom strankom.

BEOGRAD, 18. novembra 2011. (Beta) - Predsednik Lige-socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je u petak uveče da će LSV na predstojećim izborima najverovatnije nastupiti zajedno sa Demokratskom strankom."Verovatno ćemo ići na sličnoj listi kao što je bila lista Za Evropsku Srbiju", rekao je Čanak Radio-televiziji Srbije.Čanak smatra da je aktuelna vlada uprkos manjkavostima postigla rezultate. Kao primer je naveo hapšenje haških optuženika, uvodjenje "belog šengena" i usvajanje velikog broja zakona koji zemlju približavaju Evropskoj uniji.Čanak je rekao i da veruje da će Srbiija 9. decembra na samitu Evropske unije dobiti status kandidata za članstvo u Uniji.Govoreći o politici svoje stranke, Čanak je rekao i da je LSV podržala aktuelnu vladu, jer bi u suprotnom bila formirana vlast u koju bi ušli Demokratska stranka Srbije, Nova Srbija, Srpska radikalna stranka i Socijalistička partija Srbije.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.