Čanak najavio ponovnu saradnju sa DS-om

Izvor: S media, 18.Nov.2011, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čanak najavio ponovnu saradnju sa DS-om

Predsednik Lige-socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je večeras da će LSV na predstojećim izborima najverovatnije nastupiti zajedno sa Demokratskom strankom.

"Verovatno ćemo ići na sličnoj listi kao što je bila lista Za Evropsku Srbiju", rekao je Čanak Radio-televiziji Srbije.

Čanak smatra da je aktuelna vlada uprkos manjkavostima postigla rezultate. Kao primer je naveo hapšenje haških optuženika, uvodjenje "belog šengena" >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << i usvajanje velikog broja zakona koji zemlju približavaju Evropskoj uniji.

DS S optužio Stefanovića da laže

Dinkić i Toma pod proverom

Drašković: Tadić da se izjasni o Mrkonjićevih „pet M“

Čanak je rekao i da veruje da će Srbiija 9. decembra na samitu Evropske unije dobiti status kandidata za članstvo u Uniji.

Govoreći o politici svoje stranke, Čanak je rekao i da je LSV podržala aktuelnu vladu, jer bi u suprotnom bila formirana vlast u koju bi ušli Demokratska stranka Srbije, Nova Srbija, Srpska radikalna stranka i Socijalistička partija Srbije.

Prema njegovim rečima, podrškom aktuelnoj vlasti izbegnuta je opasnost da većina tih stranaka udje u vladu osim socijalista.

(Beta)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čanak: Manjinsko-manjinski partner

Izvor: RTS, 18.Nov.2011

Uvek sam govorio da moramo da se držimo Ustava, da je trebalo sva sredstva pravne države poslati na Kosovo, ali pošto to sada ne može da se uradi, treba naći nekakvo političko rešenje za dobrosusedske odnose, rekao predsednik LSV Nenad Čanak...Gostujući u emisiji "Oko", predsednik Lige socijaldemokrata...

Nastavak na RTS...

Čanak na izbore ide sa DS-om

Izvor: Vesti-online.com, 18.Nov.2011

Predsednik Lige-socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da će LSV na predstojećim izborima najverovatnije nastupiti zajedno sa Demokratskom strankom..."Verovatno ćemo biti na sličnoj listi kao što je bila lista Za Evropsku Srbiju", rekao je Čanak...Čanak smatra da je aktuelna vlada,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.