Izvor: Blic, 28.Dec.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boris Tadić: TV duel sa Nikolićem tek nakon prvog kruga izbora

Predsednički kandidat Demokratske stranke Boris Tadić saopštio je danas da će televizijski duel sa kandidatom Srpske radikalne stranke Tomislavom Nikolićem prihvatiti nakon prvog kruga izbora.

U saopštenju Izbornog štaba navodi se da se Tadić zalaže za fer i korektnu kampanju u kojoj će svi kandidati biti ravnopravno tretirani.

"Ukoliko drugog kruga izbora bude, tek tada će biti jasno ko su prema mišljenju građana dva glavna kandidata za mesto predsednika >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Srbije koji treba direktno da sučele svoje programe i argumente", naveo je Tadić.

U saopštenju Demokratske stranke se podseća da je Tadić i na prethodnim predsedničkim izborima prihvatio učešće u televizijskom duelu nakon prvog kruga sa Nikolićem i nakon toga pobedio na izborima.

Izborni štab Srpske radikalne stranke pozvao je juče Tadića na televizijski duel na bilo kojoj stanici pre prvog izbornog kruga.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.