Pivo, metal, pank i VLADIKA NA BIR FESTU

Izvor: Blic, 18.Avg.2017, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pivo, metal, pank i VLADIKA NA "BIR FESTU"

Na beogradskom Ušću nastavljen je sinoć "Bir fest", tokom kojeg posetioci mogu da probaju pivo više desetina proizvođača, i slušaju muziku rok bendova. Ali ono što sigurno niko nije očekivao to je da će na ovakvoj manifestaciji videti jednog vladiku!

Po prvi put, na "Bir festu" svoje pivo sinoć je predstavio i manastir Banjska sa Kosova >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i Metohije, a među gostima na promociji bili su vladika raško-prizrenski Teodosije i direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić. Pivo je na štandu manastira posetiocima deljeno besplatno.

Ove večeri posetioci su slušali bendove "Mortal Kombat", "Riblja Čorba", "Direktori", "Samostalni referenti" i Stereo MC"s.

U trenutku kada je nastao ovaj snimak, u kome vladika Teodosije i Đurić nazdravljaju pivom, svirao je metal/pank bend "Mortal Kombat", a između stihova pesme "Moj grad" pevač u jednom mometnu i psuje. Da li je to poremetilo uživanje u pivu vladike i direktora kancelarije za KiM pogledajte u snimku.
Pogledaj vesti o: Fest,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vladika Teodosije došao na pivo na Bir festu

Izvor: N1 televizija, 18.Avg.2017

U Beogradu traje Bir fest, dani piva i muzike. I nije to glasno okruženje u kom biste očekivali svešteno lice, pa ipak, usred rok koncerta tamo se pojavio vladika raško-prizrenski Teodosije u društvu direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marka Đurića...Vladika i Marko Đurić su popili po...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.