Otvorena fabrika otpadnih voda u Apatinskoj pivari

Izvor: DobreVesti.rs, 07.Okt.2016, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvorena fabrika otpadnih voda u Apatinskoj pivari

APATIN – U Apatinu je danas otvorena fabrika otpadnih voda vredna 11 miliona evra kojom će dugoročno biti rešeno odvođenje i tretman otpadnih voda u Apatinskoj pivari.


Prečistač vode pustili su u rad ministar poljoprivrede i zaštite životne sredine Branislav Nedimović i ministar privrede Goran Knežević koji su istakli da su takve investicije i investitori veoma važni za Srbiju, objavila su resorna ministarstva.

“Jedan od najvažnijih ciljeva jeste privredni rast. Potrebni su nam jaki investitori i jaka mala i srednja preduzeća koja uz te velike investitore mogu da konstruišu dobru mrežu kooperanata i dobavljača”, rekao je tom...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.