Pinkove zvezde: Šabanov predlog šokirao sve u studiju!

Izvor: Svet plus, 06.Apr.2017, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pinkove zvezde: Šabanov predlog šokirao sve u studiju!

Nova emisija Pinkovih zvezda ovog petka doneće i šokantnu izjavu Šabana Šaulića na račun njegove koleginice Dare Bubamare i jednog kandidata.

Nova emisija četvrtog kruga popularnog muzičkog takmičenja Pinkove zvezde donosi brojna uzbuđenja - napetost raste, a kandidati su sve bolji. Žiri je na mukama i mora da donese teške odluke o tome koji takmičari će proći u sledeći, peti krug. Ove subote, publika će imati priliku da na sceni, u jednoj od >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << grupa, vidi i čuje Adama Labunskog, koji je osvojio simpatije devojaka. Šaban Šaulić je oduševljen njegovim nastupom, a ni Dara Bubamara nije mogla da sakrije koliko joj se dopada ono što čuje, ali i vidi.

Kada je video koliko se Dari dopao Adam, kralj narodne muzike imao je jedan predlog:"Bubica i Adam mogu da snime zajednički spot, kao Adam i Eva" rekao je Šaban kroz osmeh, nakon čega su svi počeli da se smeju.
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezde

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.