Pinkove Zvezde: Ovih deset takmičara ide dalje!

Izvor: Svet, 15.Nov.2014, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pinkove Zvezde: Ovih deset takmičara ide dalje!

 

00:15
Nakon odluke žirija  sledeći kandidati idu dalje:
Milena Jovanović, Daniel Antić, Nemanja Simić, Boban Veljanoski, Denis Dimoski, Tamara Radmilović, Katarina Miladinović, Dejan Manojlović, Dajana Milosavljević.

23:20
U toku je baraž . Nadežda Biljić je jedina sa svih pet glasova.
Od 15 takmičara, 9 će proći dalje.
23:15
Nadezda Biljić iz Valjeva dobila je svih pet glasova. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet <<
Otpevala je pesmu “Da li to ljubav pravi od nas slabiće” –Haris u poslednjem trenutku za svih pet. Pravi dramu do poslednjeg sekunda, dodao je Bora. On joj se i zahvalio jer je žiri osvežio uši.
Drugom pesmom “Čuvaj moje srce”, Nadežda je razveselila žiri – Evo je konacno enrgija večeras, uzviknuo je Milan. Evo ga konačno i nastup i scenski pokret i stas i glas. Trema je priča za malu decu. Ti toliko dobro pevaš da trema tu nema veze. Doviđenja, imas peticu i to tvrdu i jedinu ,kaže Haris. Svetla tačka večeras, dodao je Bora.
23:09
Goran Griguerski iz Tuzle dobio je 3 glasa.
Pevao je pesmu “Hoću da ostarim s tobom” Haris čija je pesma se nije digao, hajde na drugu pesmu, prokomentarisao je Bora.
Nakon druge izvedbe “Ne mogu bez tebe ja” – “Lajtmotiv večerasnje emisije. Jeste da se ide dalje, ali nije za svih pet“, rece Milan. Haris misli da je Goranova boja sjajna, ali pevanje nije na nivou boje. Bora je dodao  da je potrebno da se nada čudu u barazu, mora zaista da se trudi.
23:05
Sara Korbić iz Novog Sada nije prošla dalje.
Otpevala je pesmu “Avlije, avlije “– Možda bi sa nekom drugom pesmom verovatno bolje prošla, mislim da je loš izbor ,rekao je Bora. Ona je inače nautički tehničar, pa je Boru zanimalo šta je to zanimanje. Pošto su jednom takmičaru dali priliku da otpeva neku pesmu bez muzičke pratnje, žiri je rešio da i njoj da tu šansu. Izabrala je Cecinu pesmu “Vec Viđeno”.
Mnogo bolje, ali se čuje da si promukla, štedi glas i neki drugi put, zaključio je Bora.
22:58
Stefan Davidovski iz Skoplja dobio je dva glasa.
Otpevao je pesmu” Sunce ljubavi “– Jedina dva glasa su mu dali Bora i Ceca. “Dosta amaterski, nesigurno”, započela je Marina. “Nije ovo baš ni lagana pesma. Nije ovo ni kraj, možes zaseniti sve ove kandidate u budućnosti.”rekao je Haris.. Miroslav nije uspeo sebe da ubedi u to da treba proći u baraž.
22:55
Katarina Miladinović iz Mladenovca dobila je 3 glasa.
“Ostvarila je životni san, upoznala je Cecu, a sada ima životnu šansu da prođe dalje”, kaže Bora. Pošto je Milan to ponovio, Ceca mu je uzvratila da to nije način da opusti devojku. Opuštanje je Ceca preuzela u svoje ruke.
Nakon druge izvedbe i pesme “Kao so u moru “Marina je  smatrala da nije za svih pet. Bila je bolja u drugoj pesmi. Miroslav je bio vrlo blizu da pritisne crveni taster, ali je želeo da ostane za akapela da upozna ljubimicu Cecu. Haris smatra da je bilo sasvim dovoljno za prolaz, ali su velike oscilacije.
22:31
Boban Veljanoski iz Tetova dobio je 4 glasa.
Pevao je pesmu “Još te nešto čini izuzetnom” – Haris u poslednjoj sekundi za treci glas. “Samo da nisi išao u imitaciju, sve bi bilo bolje”, rekao je Haris. Dva Miroslava nam ne trebaju. Čist glas imas, pazi na disanje, zaključio je on.
Nakon izvedbe druge pesme “Čarsija” – Haris je ponovo komentarisao. Svaka zavrsna faza ima svoj završetak i potpuno drugačije zvuči. Druga pesma bila mnogo bolja, smatra Marina koja je bila i jedina koja mu nije dala glas. Ideš dalje, to je to, zakljućio je Haris.
22:25
Miloš Stojković iz Leskovca dobio je  tri  glasa.
Pevao je pesmu “Dodir neba” – Za dlaku, pevaj drugu, ništa ne pitaj, uzviknuo je Bora pre nego sto je Milan mogao da progovori. Pevaj drugu odmah, kao da nas nema, dodao je Haris. U poslednjem trenutku 3 glasa.
Nakon otpevane druge pesme “Zauvek tvoj “– Kroz iglene uši posle prve, ali i druge pesme, kaze Bora. Haris je primetio da se malo poremetio kriterijum.. mislim da smo popustili. “Meni ne bi prošao”, kaze Marina. Miroslav i Marina su bili ti koji mu nisu dali glas. Bora je dodao da je stvarno kroz iglene uši. Oba prva dela pesme su bila ništa, oba refrena malo sigurnija.
 
 
22:20
Stefan Lukić iz Kisiljeva nije prošao dalje.
Otpevao je pesmu “Miljacka” ,Miroslav misli da bi bilo pošteno da su se podigle tri stolice. Nije bio ništa lošiji od prethodnog kandidata. “Što se nismo digli, verovatno je nasa greška”, kaže Haris.

22:14
Sonja Vidarić iz Novog Sada dobila je tri glasa.
Otpevala je “Kraljicu tuge” Do kraja pesme nije imala nijednu stolicu, da bi joj već po završetku pesme žiri dao tri stolice (Haris, Ceca i Bora) kako bi čuli drugu pesmu. Bora je prokomentarisao “Ovo je bilo tuzno”, da bi Sonja dodala “… i žalosno,trema me je ubila!”
Druga pesma “Daj ne pitaj” – Ovo je značilo da se ja spustim, majke mi, kaže Haris. Nadam se da ce u acapela delu biti bolje. Marina i Miroslav su ostali dole do kraja.
22:10
Daniel Antić iz Grdelice dobio je  četiri glasa.
Pevao je pesmu “Jednoj ženi za sećanje dugo – “Idemo na Ibarsku. Ibarska magistrala čista!”, prokomentarisao je Bora. Da li je to uvredljivo ili potizivno? upitao je Milan. Može da shvati ko kako hoće, dodali su Marina i Bora.
Nakon otpevane druge pesmu “Kad sam bio mlad “,Miroslav ponovo nije dao svoj glas. Sigurno jeste za prolaz, a rokersku deonicu u pesmi je otpevao vrlo simpatično i tačno. Bora je upao Harisu u reč, da bi mu ovaj prepustio reč “Kolega, izvolite molim vas… ovo je vasa pesma”, poručio je Haris Bori. Bora je prokomentarisao u svom stilu “U ala smo fini je***e”.
22:05
Dajana Milosavljević dobila je četiri  glasa.
Pevala je pesmu “Pitaju me u mom kraju” ,žiri je odmah tražio drugu interpretaciju.
Pesmom “Oženićeš se ti” oduševila je žiri. Marina je pohvalila izbor pesama. Nije bila interpretacija za pet, smatra Haris. Bora bi drugu stavio u svih pet. Kompletić odlično izgleda na sceni, dodao je Haris.
22:00
Predrag Papić iz Kikinde  dobio je dva glasa.
Pevao je pesmu” Nije mene dušo ubilo” – Milan je primetio da je Predragov pogled fiksiran u daljinu, pa ga je zanimalo u šta gleda. Za sada je rekao ništa, ali uskoro očekuje tamo nekoga. U biografiji je napisao da je rodjen 14. juna i u braku već  sedam dana. Bora smatra da on zaslužuje prolaz samo zbog toga što je u braku tek sedam dana.
Nakon otpevane pesme “Dobro da nije neko veće zlo “– Miroslav se spustio, ponovo u posledjnem trenutku. Ceca je primetila da je bio nestabilan u drugoj pesmi i zbog toga razume Miroslava.
21:53
Marija Stojković otpevala je pesmu  “A tebe nema” i dobila  jedan  glas.
Otvoreni samoglasnici malo iritirajuće zvuče, smatra Bora. On je bio i jedini član zirija koji je dao svoj glas. Ceca i Marina su primetili da je iskarikirano i nervozno pevala, i zbog toga nije za prolaz. Milan je Mariju zamolio da otpeva jedan stih bilo koje pesme.Ona je odabrala “Jutro”  Jelene Tomasević  a žiri je, izgleda, potpuno promenio misljenje. Haris i Ceca su Milanu skrenuli pažnju da imaju pravo da je puste da prođe dalje, jer je on nju pustio da otpeva taj stih. Posle rasprave žirija i Milana na ovu temu, odlučeno je da Marija ipak otpeva drugu pesmu.
Nakon otpevane druge  pesme “Imendan” žiri se složio da ne bi dobila prolaz. Ono sto je otpevala između je presudilo da dobije šansu za prolaz.Žiri joj je preporučio da peva pesme Jelene Tomašević i slične nadalje.

 
 
21:48
Predrag Petrović iz Kraljeva dobio je tri  glasa.
Otpevao je pesmu “Mali je ovo grad” – “Zlato moje da ti čika Borislav kaze… visok si.. do pola pesme je bilo jako dobro, a onda si otisao vise…”. Bora je zahvalio Ceci i dobroj volji sto je ustala za treci glas.
Nakon druge otpevane  pesme  “Kada padne noć” – Haris i Marina nisu dali svoj glas. Ceca smatra da je bio nizak, ali da treba da prodje dalje. Bora je primetio da je izabrao odličnu pesmu, odličnog autora. Marina i Haris smatraju da je u drugoj pesmi u refrenu otpevao rokerski i da je moglo biti  svih pet.

21:36
Vanja Marija Vuković iz Prnjavora dobila je 3 glasa.
Otpevala je pesmu “Ciganka sam mala” – Preslatka, odlično peva, kaze Marina. Četiri glasa za sada.
Nakon njene druge izvedbe pesme “Alkatraz “,Bora je primetio sjajno scensko ponasanje. Druga pesma je bila toliko neprecizna da je morao da se spusti, ali je primetio da je otpevala bolje kada je to učinio. Što se pevanja tiče vrlo tanko, smatra Haris.
21:30
Dejan Manojlović iz Kisiljeva dobio je  četiri glasa.
Pevao je pesmu “Oči jedne žene “– Haris u poslednjem trenutku, uz komentar da se Dejan prepao! Bora i Haris su se postarali da Dejan dobije kratak čas pevanja, pa su zajedno sa njim otpevali refren ove pesme. I Milan im se u jednom trenutku priključio, ali je zamoljen da se drži po strani. Bora se čak i spustio kako bi pokazao Milanu da loše peva. Kako bi ohrabrio Dejana, upitao ga je u kojoj kafani nastupa.
Nakon otpevane druge pesme “Libero” ,Marina jedina nije dala glas Dejanu. Druga pesma je bila bolja, ali nije za svih pet smatra ona. Ceca smatra da Dejan treba da prodje dalje. Bora je primetio da je Dejan profesionalac i smatra da je u redu da prođe dalje.
21:26
Nemanja Simić iz Brestovca dobio je 4 glasa
Otpevao je pesmu “Nisam te se nagledao” –Inače idol mu je Toše Proeski, Bora je želeo da čuje kako taj Toše u Nemanjinom izvođenju i zvuči. Odmah su nastavili ka sledećoj pesmi.
Nakon otpevane druge pesme “Jedina”, Haris nije dao svoj glas. Nije za pet jer su zavrsetci bili losiji, ni u frazi nije bilo kako treba, smatra on. U baražu možda bude bolje. Bora mu je preporučio da zaboravi da postoje narodnjaci jer je drugu pesmu otpevao odlično.
21:24
Tamara Radmilović iz Novog Sada dobila je četiri glasa
Otpevala je pesmu “Poziv” –od Miroslava je dobila četvrti  glas u poslednjem trenutku. Zanimalo ga je da vidi o cemu je reč jer je publika bila u transu.
Milana je zanimalo sta žiri misli o pevanju. Od Cece je dobio odgovor da pevanje ne treba da ga zanima jer je ziri taj koji dize fotelje. Milan je na to uzvratio: “Ja bih zbog ovoga digao i trosed, digao bih i garnituru celu!
Tarapana – Iako je Tamara imala #svihpet do samog kraja pesme, Milan je njegov postupak okarakterisao: “MIroslav je, ipak, veceras, cuveni namcor iz Cacka!”. On je povukao svoj glas jer smatra da je dovoljno da ide u baraz sa 4 glasa.
21:17
Milena Jovanović iz Leskovca dobila je tri glasa.
Otpevala je pesmu “Ja nisam rođena” – Odlično, fino je komentar zirija! Haris joj je preporučio da bas ništa ne menja. Jedini član zirija koji nije dao glas je Marina, pa se voditelj zapitao da li joj ozvučenje radi.
Nakon otpevane druge pesmu “Zbunjena” – Iako je imala četiri glasa u prethodnoj pesmi, Bora odlučio da povuče svoj glas. Ceca je uverena da je Milena trebalo da dobije svihpet. Bora je definisao pevanje kao “raspad sistema”. Ceca se usprotivila Bori. Prva je bila više nego dobra, a druga je bila dobra do refrena, kaže Bora. I Milan je bio na Mileninoj strani.
21:08
Denis Dimoski iz Prilepa dobio je tri glasa.
Otpevao je pesmu “Vranjanka” ,Ceca je u poslednjem trenutku podigla stolicu. Milan joj je zamerio jer ga ponovo “muči” čekanjem poslednjeg trenutka da podigne stolicu.
Drugom pesmom “Ti si mi u krvi” dobio je 4 glasa. Iako je u poslednjim trenutcima pesma Haris odlucio da da svoj, peti po redu, glas, Miroslav je odlučio da povuče svoj glas. Haris je bio uveren da ce ovaj mladić imati pet glasova. Nije mu napamet palo da bi Miroslav mogao da povuče svoj glas. Zamerke koj je Miroslav izneo, Haris je uporedio situaciju kao kada bi on pevao na engelskom, svi englezi bi mu zamerili. Druga pesma je odlična, zaključio je Bora.

21:00
Žiri u sastavu Ceca Ražnatović, Marina Tucaković, Bora Đorđević, Miroslav Ilić i Haris Džinović večeras će birati ko će to postati Pinkova Zvezda! Uskoro počinje nova emisija, čiji je domaćin glumac i voditelj Milan Kalinić. Da bi prošao u naredni krug potrebno je da takmičar ima pet podignutih stolica, dok tri ili četiri stolice daju šansu u baražu.
Autor: Life Content
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezde

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Pinkove Zvezde: Ovih deset kandidata ide dalje!

Izvor: Scandal.rs, 15.Nov.2014

23:20..U toku je baraž . Nadežda Biljić je jedina sa svih pet glasova...Od 15 takmičara, 9 će proći dalje...23:15..Nadezda Biljić iz Valjeva dobila je svih pet glasova...Otpevala je pesmu “Da li to ljubav pravi od nas slabiće” –Haris u poslednjem trenutku za svih pet. Pravi dramu do...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.