Tošić: Dao sam gol Zvezdi, sada mogu u penziju!

Izvor: 011vodič.com, 22.Sep.2019, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tošić: Dao sam gol Zvezdi, sada mogu u penziju!

Anegdota kaže da je Zoran Tošić saigračima na dan utakmice rekao: “Samo da dam gol Zvezdi i mogu da idem u penzicju”. U samom finišu meča se upravo to dogodilo. Popularni Bambi je postavio konačnih 2:0 i tako doneo veliku pobedu klubu iz Humske.
Na meču Sevilja – Real Madrid, naša kladionica nudi kvotu 2.50 za pobedu domaćina.
Što se tiče anegdote, ona je dobila svojevrsnu potvrdu.
Mala šala, naravno falio mi je ovaj gol. Svašta sam uradio u >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << karijeri, ali taj gol protiv Crvene zvezde je falio. Idemo dalje, imamo ciljeve koje želimo da ispunimo – rekao je Tošić koji je potom kratko analizirao meč:
Kontrolisli smo igru. Zvezda je svesno prepustila posed, pokušali su da dođi do rezultata, ali mi smo iskontrolisali . Suma je na kraju uspeo da savlada golmana, a moj gol je došao kao šlag na tortu.
Igrači Partizana su posle meč bili mirni nije bilo previše slavlja.
Imali smo dogovor koji smo ispoštovali. Znali smo šta radimo na terenu. Nikada nismo paničili, na kraju smo i očekivali da pobedimo. To se i dogodilo, sasvim zasluženo – rekao je Saša Zdjelar.

The post Tošić: Dao sam gol Zvezdi, sada mogu u penziju! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JOŠ DA DAM GOL ZVEZDI, PA DA ZAVRŠIM KARIJERU: Evo kako je Zoran Tošić reagovao na svoju izjavu datu pred 161. večiti derbi

Izvor: Kurir, 22.Sep.2019

Zoran Tošić je stavio tačku na 161. večiti derbi. Golom u 93. minutu postavio je konačnih 2:0 za Partizan.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.