Stefanović: Cilj afere je da mi nanese štetu

Izvor: Danas, 14.Nov.2019, 01:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Cilj afere je da mi nanese štetu

Cela afera o trgovini oružjem je laž čiji je cilj da našteti i meni i članovima moje porodice, a da spreči da se govori o dobrim stvarima koje se danas dešavaju u Srbiji - o izgradnji puteva, infrastrukture, o velikom broju investitora, o povećanju plata i penzija, izjavio je večeras ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović. Članak Stefanović: Cilj afere je da mi nanese štetu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stefanović: Kokezin biznis i Vučićeva vlast

Izvor: Danas, 14.Nov.2019

Sve što Slaviša Kokeza dodirne pretvori se u zlato, izjavio je zamenik predsednika Stranke slobode i pravde (SSP) Borko Stefanović, komentarišući danas odbrenu prodaju kompanije WinWin Tehnomaniji. Članak Stefanović: Kokezin biznis i Vučićeva vlast se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Hamburg (2): Zanimljiva pedagogija ritma

Izvor: Danas, 14.Nov.2019

Pred klubom u dvorištu šapućemo, da ne bi uznemiravali stanovnike dvorišta u kojem se nalazi, no, poneseni smo energijom ponovnog sastanka i stalno jedni druge utišavamo i smejemo se, kao deca na velikom odmoru. Članak Hamburg (2): Zanimljiva pedagogija ritma se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Vukadinović: Stranci nas privode dijalogu držeći nas za uši kao dečicu

Izvor: Danas, 14.Nov.2019

Nestranački poslanik u republičkom parlamentu i član odborničke grupe Nova Srbija - Pokret za spas Srbije Đorđe Vukadinović izjavio je danas da to što treba da dodju strani predstavnici da nas privedu dijalogu držeći nas kao dečicu za ruke ili za uši govori koliko atmosfera u društvu nije...

Nastavak na Danas...

Laž kao državna ideologija

Izvor: Danas, 14.Nov.2019

Kao narod predugo bežimo od knjige. Članak Laž kao državna ideologija se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.