Penzioneri zadovoljni: Odgovara nam poštar

Izvor: B92, 21.Mar.2017, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Penzioneri zadovoljni: Odgovara nam poštar

Savez penzionera saopštio je da pozdravlja preduzete korake ministra Milana Krkobabića da preko 426.000 penzionera nastave da primaju penzije na kućne adrese.

U saopštenju Saveza se navodi da su izjave od, kako kažu, pojedinih odgovornih ljudi, da će i ti penzioneri bez obzira na to gde žive, penzije morati da primaju preko tekućih računa, a ne od poštara, izazvali negativne reakcije tih penzionera, kojima bi takve mere, ocenjuju, otežale život.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
U saopštenju se navodi da većina tih penzionera živi u mestima koja su udaljena preko 20 kilometara od banaka i pošta u kojima bi oni podizali penzije.

Osim toga, kažu iz Saveza, veliki broj tih penzionera su invalidi, bolesni ili nepokretni.

"Država Srbija je prihvatajući da se i dalje penzije dostavljaju preko pošta mnogo učinila za ovu grupaciju penzionera poštujući njihovu volju i dostojanstvo", stoji u saopštenju.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Savez penzionera Srbije pozdravio preduzete korake Krkobabića i Vučića

Izvor: Telegraf.rs, 21.Mar.2017

Savez penzionera Srbije pozdravio je preduzete korake od strane Ministra Milana Krkobabića, predsednika PUPS-a uz punu saglasnost predsednika Vlade Srbije G. Vučića da preko 426.000 penzionera u Srbiji nastave da primaju penzije kao i do sada na kućne adrese iz ruku poštara na svom kućnom pragu...Razne...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.