Mekgregor odlazi u penziju, ponovo

Izvor: RTS, 07.Jun.2020, 07:37

Mekgregor odlazi u penziju, ponovo

Irski MMA borac Konor Mekgregor objavio je na društevnim mrežama da se povlači u penziju. Ovo je treći put da se Konor na sličan način emotivnom porukom oprašta od borbi.
Samo šest meseci nakon spektakularnog povrata u oktagon, Konor Mekgregor objavio je svoje povlačenje u penziju.

Irski borac saopštio je svoju odluku >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na Tviteru u saopštenje, uz sliku sa svojom majkom nakon osvajanja jedne od svetskih titula u  Las Vegasu.
"Društvo, odlučio sam da se penzionišem. Hvala vam svima na sjajnim memorijama, bila je ovo jedna posebna vožnja", napisao je Konor.
Ovo je treći put da se na veoma sličan način Konor oprašta od sporta i profesionalnog borenja, pa ljubitelji MMA širom sveta nisu prihvatili ovakvu odluku previše ozbiljno.
Nakon što je za samo 40 sekundi savladao "Kauboja" Seronea, Mekgregor je na društvenim mrežama prihvatio izazov Oskara De La Hoje i najavio bokserski meč.
Takođe, fanovi UFC-a nadali su se da će videti revanš između Mekgregora i Nurmagomedova.
U MMA karijeri je na 26 profesionalnih mečeva upisao 22 pobede, od čega su 19 bile nokautom.
U 2016. postao je jedini borac u istoriji UFC-a koji je istovremeno bio vlasnik pojasa u dve kategorije (pero-laka i laka).
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Konor Mekgregor objavio kraj karijere!

Izvor: B92, 07.Jun.2020

Konor Mekgregor, irski MMA borac, objavio je da se povlači iz tog sporta...On je naprasno objavio povlačenje putem Tvitera, nekoliko minuta nakon što je Amanda Nunjes dominantno pobedila Felisiju Spenser na "UFC 250"..."Ćao ljudi, odlučio sam da se penzionišem. Hvala svima na sjajnim uspomenama....

Nastavak na B92...

Mekgregor: Nemam adekvatnog protivnika, zato odlazim

Izvor: B92, 07.Jun.2020

Konor Mekgregor, irski MMA borac, objasnio je zbog čega odlazi u penziju...Konor Mekgregor je svojevremeno bio velika zvezda i najbogatiji je MMA borac svih vremena, a bio je i vlasnik pojasa u pero i lakoj kategoriji...O njegovim borbama sa Nejtom Dijazom i Habibom Nurmagomedovim se i dalje priča,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.