Golmani, mirno spavajte, Žuninjo je u penziji (VIDEO)

Izvor: Sportski Žurnal, 30.Jan.2014, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Golmani, mirno spavajte, Žuninjo je u penziji (VIDEO)

Brazilski internacionalac i nekadašnji igrač sredine terena Liona Žuninjo saopštio je na svoj 39. rođendan da je završio igračku karijeru.
Žuninjo, koji je od prošle godine bio član Vasko de Game, sa Lionom je osvojio sedam uzastopnih titula prvaka Francuske.
Želim da potvrdim odluku Žuninja Pernambukana. Razgovarali smo i on je odlučio da završi karijeru. On će održati konferenciju za novinare u ponedeljak – rekao je predsednik Vasko de Game >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Roberto Dinamite.



Žuninjo, koji zbog povrede nije igrao od novembra, postigao je 100 golova za Lion za koji je igrao od 2001. do 2009. godine, a bio je sopecijalista za izvođenju slobodnih udaraca.
On je bio deo reprezentacije Brazila koja je igrala u četvrtfinalu Mundijala u Nemačkoj 2006.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Žuninjo završio karijeru

Izvor: B92, 30.Jan.2014

Brazilski internacionalac i nekadašnji igrač sredine terena Liona Žuninjo saopštio je na svoj 39. rođendan da je završio igračku karijeru...Žuninjo, koji je od prošle godine bio član Vasko da Game, sa Lionom je osvojio sedam uzastopnih titula prvaka Francuske...“Želim da potvrdim odluku...

Nastavak na B92...

Povukao se brazilski bombarder!

Izvor: RTS, 30.Jan.2014

Brazilski internacionalac i nekadašnji igrač sredine terena Liona Žuninjo saopštio je na svoj 39. rođendan da je završio igračku karijeru. Žuninjo, koji je od prošle godine bio član Vasko de Game, sa Lionom je osvojio sedam uzastopnih titula prvaka Francuske. ..Žuninjo. koji zbog povrede nije...

Nastavak na RTS...

Žuninjo odlazi u penziju

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Jan.2014

Bivši fudbalski reprezentativac Brazila Žuninjo Pernambukano odlučio je da završi igračku karijeru. Potvrdio je to Roberto Dinamite, predsjednik kluba Vasko da Gama, u kojem je iskusni vezista proveo posljednjih šest mjeseci.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.