Zdjelar o Marinu: Nismo se čuli, niti ćemo

Izvor: B92, 21.Sep.2019, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zdjelar o Marinu: Nismo se čuli, niti ćemo

Vezista Partizana Saša Zdjelar izjavio je da će ponovo pokušati da zaustavi najboljeg fudbalera i kapitena Crvene zvezde Marka Marina u večitom derbiju.

Dueli Zdjelara i Marina, bivših saigrača iz Olimpijakosa, bili su u centru pažnje prethodnih nekoliko derbija i možda ključni u suretima dva tima.

"Marin i ja igramo maltene jedan na jedan, zbog pozicija. Naši dueli obeleže >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << derbi. Pokušaću da ga zaustavim i da igram kao na ranijim mečevima sa Zvezdom. Dosta olakšava to što smo igrali zajedno u Olimpijakosu, kao što znam njegove vrline i mane, tako i on mene zna", rekao je Zdjelar na konferenciji za novinare na stadionu Partizana.

Zdjelar priznaje da nije razgovarao sa Marinom pre derbija.

"Nismo se čuli, niti ćemo", bez ustezanja govori borbeni fudbaler.

Prema njegov rečima recept protiv Crvene zvezde je da se ponove igre crno-belih iz poslednjih derbija.

"Nadam se da ćemo igrati isto kao i poslednje derbije, posebno prethodna dva. Da uđemo dobro u meč i ostvarimo dobar rezultat", rekao je Zdjelar.

Za velikog rivala kaže da ima kvalitetnu ekipu i da poznaje i Hosea Kanjasa još dok je nastupao za PAOK. Remi sa AZ Alkmarom (2:2) u Ligi Evrope ne pravi problem u pripremi derbija.

"Morali smo da pobedimo, ali ne predstavlja nam to problem. Prepreka ne sme da bude remi sa AZ-om. Stvorili smo puno prilika, sigurno možemo i protiv Zvezde. Protivnik je veoma dobar", optimista je Zdjelar.

Utakmica 9. kola Superlige između Partizana i Crvene zvezde igra se u nedelju na stadionu u Humskoj od 18 sati.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saša Zdjelar prepisuje recept za zaustavljanje Marina: Nismo se čuli, niti ćemo

Izvor: MozzartSport.com, 21.Sep.2019

U Partizanu svi gledaju u Bibrasa Natha, nadaju se da će Izraelac opet da deli lopte kao u četvrtak veče, s tom razlikom da saigrači budu mirniji u završnici, međutim, za pozitivan rezultat u 161. večitom derbiju biće potrebno da i na defanzivnom planu vezni red odradi ogroman posao. Pre svega...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.