Zdjelar: Pokušaću da zaustavim Marina, znamo se...

Izvor: RTS, 21.Sep.2019, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zdjelar: Pokušaću da zaustavim Marina, znamo se...

Vezista Partizana Saša Zdjelar izjavio je da će u “večitom” derbiju ponovo pokušati da zaustavi najboljeg fudbalera i kapitena Crvene zvezde Marka Marina. Utakmica 9. kola Superlige između Partizana i Crvene zvezde igra se u nedelju od 18 sati na stadionu u Humskoj.
Dueli Zdjelara i Marina, bivših saigrača >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << iz Olimpijakosa, bili su u centru pažnje prethodnih nekoliko derbija i možda ključni u suretima dva tima.

"Marin i ja igramo maltene jedan na jedan, zbog pozicija. Naši dueli obeleže derbi. Pokušaću da ga zaustavim i da igram kao na ranijim mečevima sa Zvezdom. Dosta olakšava to što smo igrali zajedno u Olimpijakosu, kao što znam njegove vrline i mane, tako i on mene zna", rekao je Zdjelar na konferenciji za novinare na stadionu Partizana.
Zdjelar priznaje da nije razgovarao sa Marinom pre derbija.
"Nismo se čuli, niti ćemo", bez ustezanja govori borbeni fudbaler.
Prema njegov rečima recept protiv Crvene zvezde je da se ponove igre crno-belih iz poslednjih derbija.
"Nadam se da ćemo igrati isto kao i poslednje derbije, posebno prethodna dva. Da uđemo dobro u meč i ostvarimo dobar rezultat".
Za velikog rivala kaže da ima kvalitetnu ekipu i da poznaje i Hosea Kanjasa još dok je nastupao za PAOK.
Remi sa AZ Alkmarom (2:2) u Ligi Evrope ne pravi problem u pripremi derbija.
"Morali smo da pobedimo, ali ne predstavlja nam to problem. Prepreka ne sme da bude remi sa AZ-om. Stvorili smo puno prilika, sigurno možemo i protiv Zvezde. Protivnik je veoma dobar", optimista je Zdjelar.
Utakmica 9. kola Superlige između Partizana i Crvene zvezde igra se u nedelju od 18 sati na stadionu u Humskoj.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Partizan ima ''specijalca'' za Marina, njihovi dueli obeležiće derbi

Izvor: Sportske.net, 21.Sep.2019

Ako neko odlično poznaje Zvezdinog kapitena i najboljeg igrača, onda je to on...Ovaj fudbalski vikend u Srbiji biće obeležen 161. večitim derbijem, koji je na programu u nedelju od 18 časova u Humskoj...I Partizan i Zvezda ga dočekuju posle iskušenja u prvom kolu Lige Evrope, odnosno Lige šampiona,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.