Zagorac: Izbacila me ekipa, Partizan ne poznaje limite

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Okt.2018, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zagorac: "Izbacila" me ekipa, Partizan ne poznaje limite

Košarkaš Partizana Rade Zagorac, junak pobede nad Zenitom (89:82) u Evrokupu, nije želeo da ističe sebe u prvi plan rečima da ga je ekipa "izbacila" nakon odlične igre u trećoj četvrtini.

Zagorac je u krcatoj hali "Aleksandar Nikolić" sa 16 poena, šest asistencija i pet skokova bio glavni akter pobede nad jednim od favorita u Evrokupu.

"Došli smo do značajne pobede. Pokazalo se da ekipa raste, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << iako prvo poluvreme nije bilo sjajno. Kasnije smo napravili dobar razgovor na odmoru, imali i dozu sreće i zaslužili je. Ponosan sam kako smo odigrali", rekao je Zagorac novinarima posle utakmice.

Zagorac ne želi da se priča o pojedincima, već o celom timu.

"Ekipa me je "izbacila" u trećoj deonici, dok su u poslednjoj drugi preuzimali odgovornost i doveli nas do trijumfa".

On je priznao da tokom meča često "izgori" na parketu i našalio se da ga "gasi" Đorđe Gagić.

Zagorac dodaje da crno-bele u narednom periodu čeka težak raspored i tri gostovanja Mornaru, Valensiji i Krki.

"Nećemo puno da slavimo, čeka nas Mornar i sada je pravi ispit. Moramo da nastavimo uspon, ova ekipa ne zna za limite. Možemo velike stvari da napravimo", zaključio je 23-godišnji košarkaš.

Partizan posle dva kola u Evrokupu ima skor 1-1.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.