Zadar brzo reagovao, novi trener debituje protiv Partizana!

Izvor: Sportske.net, 24.Okt.2018, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zadar brzo reagovao, novi trener debituje protiv Partizana!

Hrvatski košarkaški klub Zadar reagovao je brzo i pronašo novog trenera odmah nakon raskida saradnje sa Alešom Pipanom.

Košarkaški klub Zadar i trener Aleš Pipan dogovorili su juče sporazumni raskid ugovora. Zadar je u kratkom saopštenju samo dodao da je klub u potrazi za novim trenerom, a rešenje je već pronađeno.

Za novog trenera imenovan je Ante Nazor koji je u utorak popodne preuzeo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kormilo tima i odradio prvi trening sa ekipom.

Ekipa Zadra je novu sezonu u ABA ligi počela sa četiri poraza i jedini je tim bez pobede.

U narednom, petom kolu regionalnom takmičenja Zadar gostuje Partizanu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nazor: Protiv Partizana kao da nam je zadnja

Izvor: Mondo, 24.Okt.2018

Novi trener Zadra traži od igrača bespoštedan pristup utakmicama, kako bi se klub pomerio sa dna tabele regionalnog takmičenja...U dvorani "Krešimir Ćosić" je zazvonio alarm već posle četvrtog kola ABA lige. Slovenac Aleš Pipan morao je da "digne sidro" posle serije poraza, a na njegovo mesto...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.