ZVEZDA JE VEĆ PRVAK? Trener Partizana zagrmeo: Bio bi APSURD da se složim sa tim

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2022, 12:59

ZVEZDA JE VEĆ PRVAK? Trener Partizana zagrmeo: Bio bi APSURD da se složim sa tim

Ne razmišlja u tom pravcu.

Novi trener Partizana, Ilija Stolica reagovao je na komentar svog kolege, proslavljenog stratega Milorada Kosanovića o predstojećoj sezoni.

Podsećamo, Kosanović je prokomentarisao:

- Zvezda je koliko danas prvak države, preostali nemaju šta da traže - bile su reči koje su izazvale dosta polemike, na koje je uzvratio Stolica.

-Ne slažem se sa tim, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bio bi apsurd složiti se sa takvim. Naravno da svako ima pravo na svoj stav, Kosanovića poštujem, jako je britak u izjavama, ali bih voleo da bude dosledan i da objasni zašto tako razmišlja. Nije dobro da se tako razmišlja, verujem da ima razloge za to, ali ne bi bilo dobro da se tako razmišlja. Naše prvenstvo treba da bude takmičarsko, i da bude neizvesno, i da iz toga proizađu bolji rezultati. Mi smo ovde da se bavimo sobom, da gledamo samo sebe, da se borimo u svakom trenutku za regularnost jer je to osnovna stvar. To ne bi ni trebalo da se pominje, jer je normalno, ali dugo sam u fudbalu, moram biti obazriv prema stvarima koje su se ovde unormalile - smatra Stolica.

On se osvrnuo i na priču o tenzijama u naše, fudbalu.

- Tenzija je na visokom nivou ali iz pogrešnih razloga. Motiv je više nagrada od 20 miloina evra svakako i mesto koje vodi u Ligu šampiona, imaćemo pet predstavnika u Evropi, to će sve biti motiv za nas, a tenzije ćemo gledati da držimo u okvirima normalnosti, i sporta.  U Srbiji to  odlazi u ekstrem, gledaćemo da unormalimo to, i verujem da ćemo svi da razmišljamo na jednak način - zaključio je Stolica.

BONUS VIDEO: Pogledajte kako Sejduba Suma dribla Harija Megvajera

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.