ZVANIČNO: Stolica smenjen, poznat novi trener Partizana!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2022, 13:25

ZVANIČNO: Stolica smenjen, poznat novi trener Partizana!

Kraj neuspešne saradnje.

Ilija Stolica u petak ujutru je i zvanično smenjen.

Sada već bivši trener Partizana nije vodio trening jutro posle eliminacije od AEK-a u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, a na sastanku sa rukovodstvom mu je uručen otkaz.

Novi trener kluba iz Humske biće Savo Milošević i on će u toku dana biti imenovan na poziciju šefa stručnog štaba, piše Telegraf.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Javna je tajna da je Savo Milošević zapravo bio prvo rešenje sportskog sektora posle odlaska Aleksandra Stanojevića i sa njim je tada obavljen i razgovor, ali je potom došlo do veleobrta kada se pravo niotkuda u vrhu liste kandidata, na insistiranje predsednika Milorada Vučelića, pojavio Ilija Stolica.

Milošević je već sedeo na klupi Partuizana od marta 2019. godine do septembra 2020. godine i sa crno-belima je osvojio Kup Srbije i igrao u grupnoj fazi Lige Evrope.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.